LAATSTE NIEUWS


We zijn een samenwerking aangegaan met Allurepark ‘t Eekhoornnest in Soest. Veel van onze activiteiten zullen hun basis daar vinden. We ontvangen je graag daar!


 

Social media


GPS Kinderfeestjes


Outdoor Kids organiseert kinderfeestjes op de prachtige Soesterduinen in Soest (Korte duinen). De kinderen krijgen na een korte uitleg over het gebruik van de GPS een spannend verhaal te horen, waarna ze gewapend met GPS een mysterie gaan ontrafelen.


De wandeltocht duurt ongeveer twee tot drie uur, maar is in overleg uit te breiden of in te korten. De kinderfeestjes zijn voor zowel stoere jongens als meisjes van 7 t/m 14 jaar!


 
GPS verhuur


Heerlijk wandelen of fietsen in de natuur? Geen zorgen maken of u de weg terug nog kunt vinden? Een bijzondere route afleggen door het bos? Een stadswandeling maken? Met een GPS kan dit allemaal!


Veel mensen vragen zich af of een GPS iets voor ze is. De aanschaf van een GPS is een kostbare aangelegenheid. U kunt door de huur van een GPS op uw gemak alle mogelijkheden ontdekken.


Maar ook voor uw teamuitjes, kampen en wandeltochten kunt u bij ons een GPS huren.


 

Bamboestiek


Bamboestiek is bouwen met bamboe en heel veel elastiek! Deze activiteit leent zich uitermate goed voor kinderfeestjes met veel kinderen of een activiteit voor scholen. Met 30 kinderen tegelijk bouwen is namelijk geen probleem! Samen maak je de mooiste en grootste bouwwerken.
 

"Nog superbedankt voor de organisatie van het

onvergetelijke feestje van onze zoon Sem.

We hebben genoten het was een geweldige dag,

dankjewel nog en misschien tot ziens !!!"Wat doen wij?


Outdoor Kids organiseert buitenactiviteiten in de omgeving van Amersfoort en Soest. De meeste activiteiten zijn gebaseerd op het gebruik van een GPS. We richten ons voornamelijk op kinderfeestjes en activiteiten voor scholen, maar ook familie uitjes of uitjes met het gezin behoort tot de mogelijkheden. In alle gevallen proberen wij de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Ook kunnen wij uw activiteiten of arrangementen speciaal voor u samenstellen, zodat ze volledig voldoen aan uw wensen. Vraagt u naar de mogelijkheden via onze contactpagina.

 
 

Schoolactiviteit of Buurtfeest?


Organiseert u een buurtfeest? Dan is het huren van Bamboestiek een bijzonder creatieve activiteit voor jong en oud. Bamboestieks is bouwen bamboestokken en heel veel elastiek! Samen bouwt u de mooiste piramides of andere creaties!